Lägenheter med det lilla extra

De flesta lägenheter har rymliga vardagsrum och kök med en öppen planlösning som ger plats för umgänge och gör det lätt att möblera. Fönstrena har låg brösthöjd vilket öppnar för såväl utsikt som dagsljus. Vi har medvetet valt att hålla ett högt grundutförande på allt från ljudnivå, miljötänk och säkerhet till inredning och utrustning. Extra ljudisolering, ljusa 3-stavs trägolv i vitpigmenterad ask eller ek, tvättmaskin, torktumlare och möjlighet att välja till rejäl förvaring i badrummen samt tidningsklämma vid dörren är några exempel för att höja trivseln.

Köket är väl utrustat med kyl- och frysskåp, diskmaskin och infälld induktionshäll. Inbyggnadsugn och mikro hittar du i praktisk arbetshöjd.

Alla lägenheter har terrasser, som vi kallar dem, eftersom de är väldigt djupa och generösa till storleken! Här får du känslan av att du får ett extra rum sommartid. Möjlighet finns att glasa in hela terrassen för att ytterligare förlänga den ljusa och varma säsongen.

Krokslatts-fabriker-exterior

Med förutsättningar för en bra start på dagen

Badrummen är välplanerade och rymliga, samtliga med dusch. Helkaklade väggar och klinkergolv samt vägghängd toalett ger ett stilrent intryck och gör det lätt att hålla rent. I badrumsskåpet sitter infällda spotlights. Förutom tvättmaskin och torktumlare finns här både bänk och möjlighet att välja till väggskåp som ger dig bekväm arbetsyta och praktisk förvaring.

Krokslatts-fabriker-Interior-Bathroom